Age of Chivalry er en total konvertering til Half-Life 2 fra Team Chivalry: En gruppe venner, som går op i at skabe en sjov, historiedrevet multiplayer-oplevelse, som foregår i et fantasiunivers i middelalderen.
Alle anmeldelser:
Meget positive (2,339) - 87% af de 2,339 brugeranmeldelser for dette spil er positive.
Udgivelsesdato:
1. dec. 2007
Udvikler:
Tags

Log på for at føje dette emne til din ønskeliste, følge det eller markere det som ignoreret

Fællesskabsskabt modifikation

Spillet kræver, at du har et spil med Source-motoren som f.eks. Counter-Strike: Source, Half-Life 2 eller Day of Defeat: Source. Klik på here for en komplet liste over spil, som opfylder dette krav.

Klik her for at lære mere om modifikationer på Steam.

Installer Age of Chivalry

Half-Life 2-mod

 

Om dette spil

Age of Chivalry er en total konvertering til Half-Life 2 fra Team Chivalry: En gruppe venner, som går op i at skabe en sjov, historiedrevet multiplayer-oplevelse, som foregår i et fantasiunivers i middelalderen.
Age of Chivalry byder på et lynhurtigt nærkampsystem i første persons-perspektiv, som vil engagere spilleren i en grad, der aldrig er set før. Spillerne vil kunne tage del i belejringer, byangreb og åben krig i et historiedrevet spil.
  • Historiedrevet multiplayer: Vores unikke måde at give spillerne mulighed for at skrive videre på historien afhængigt af slagenes udfald. Du kan f.eks. belejre kysten og tvinge fjenderne ind i deres lands dybe skove. Hvis du er stærk nok, kan du endda påvirke historiens gang ved at ødelægge deres land og belejre borgen i deres by.
  • Klasser: Vi byder på foruddefinerede klasser, som er optimeret til den bedste kombinerede anvendelse af våben og rustninger. Klasserne omfatter bueskytter, fodfolk og riddere.
  • Våben: Alsidigt udvalg af våben, herunder flere typer dolke, sværd, økser, buer, spyd og endda kar med varm olie. Belejringsmaskinerne omfatter katapult, blide, rambuk m.fl.

Systemkrav

    Minimum: 1,7 GHz processor, 512 MB RAM, DirectX® 8.1-kompatibelt grafikkort (kræver understøttelse af SSE), Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, mus, tastatur, internetforbindelse

    Anbefalet: Pentium 4 processor (3,0 GHz eller bedre), 1 GB RAM, DirectX® 9-kompatibelt grafikkort, Windows® Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, mus, tastatur, internetforbindelse

* Fra den 1. januar 2024 understøttes Steam-klienten kun på Windows 10 og senere udgaver.

Hvad kuratorer siger

23 kuratorer har anmeldt dette produkt. Klik her for at se dem.

Kundeanmeldelser

Anmeldelsestype


Købstype


Sprog


Datointerval
For at se anmeldelser i et datointerval bedes du klikke og trække for at markere på grafen ovenfor, eller klikke på en specifik bjælke.

Vis graf



Spilletid
Sorter anmeldelser efter brugerens spilletid, da anmeldelsen blev skrevet:



Intet minimum til Intet maksimum
Vis som:
Vis graf
 
Skjul graf
 
Filtre
Eksklusive irrelevant anmeldelsesaktivitet
Spilletid:
Der er ingen anmeldelser, der passer med de valgte filtre ovenfor
Tilpas filtrene ovenfor for at se andre anmeldelser
Indlæser anmeldelser...