Tento obsah vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry The Sims™ 4 ve službě Steam.

Všechny recenze:
Smíšené (425) - 66 % z 425 uživatelů ohodnotilo tuto hru kladně.
Datum vydání:
21. čvn. 2018
Vývojář:
Vydavatel:

Abyste mohli tento produkt přidat do svého seznamu přání, začít ho sledovat nebo ho zařadit mezi ignorované, musíte se nejprve přihlásit.

Prohlédněte si v obchodě služby Steam celou sérii The Sims 4 EA

DLC

Tento obsah vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry The Sims™ 4 ve službě Steam.

Zakoupit The Sims™ 4 Seasons

SPECIÁLNÍ AKCE! Nabídka končí 13. května

-50%
$39.99
$19.99

Zakoupit Sada The Sims™ 4 Každodenní Simíci BALÍČEK (?)

Obsahuje následující položky (celkem 3): The Sims™ 4 Seasons, The Sims™ 4 Parenthood, The Sims™ 4 Laundry Day Stuff

-5%
-44%
$69.97
$38.92
 

What's included in this pack

Informace o obsahu

Přidejte do životů svých Simíků počasí a vyprávějte nové příběhy, užívejte si sezonní aktivity a oslavujte svátky plné emocí s rozšířením The Sims™ 4 Roční období. Užívejte si počasí v průběhu celého roku, a to od sněhobílých chumelenic až po spalující vedra – roční období ovlivňují každý svět jinak. Užívejte si zimní příhody při bruslení, skamaraďte se s kouzelným strašákem při podzimní sklizni, užijte si jarní románek během slejváku nebo uspořádejte letní oslavu u bazénu. Sezvěte kamarády a rodinu a oslavte svátky jaksepatří a se všemi tradicemi, dárky i speciálními hosty. Oblékněte se do něčeho teplého anebo naopak lehkého s úplně novým oblečením, které vám pomůže postavit se živlům. Dokonce můžete pečlivě kultivovat svou zahradnickou kariéru v roli botanika nebo tvůrce květinových aranžmá!

Klíčové vlastnosti

  • Užívejte si působivé počasí – Čekají vás čtyři ohromující roční období a dynamicky se měnící počasí, které má vliv na všechny aspekty simíkovských životů. Od horkých slunečných dnů až po sněhové bouře – podnebí každého světa je jedinečné a ovlivňuje rozhodnutí, vztahy i denní aktivity vašich Simíků. Vládněte živlům a vyvolejte bouře, zbavte se oblačnosti nebo měňte roční období.

  • Vyžívejte se v sezonních aktivitách – Po celý rok na vás čekají různorodé aktivity, které Simíkům nabízejí zábavné a zajímavé způsoby, jak si vychutnat roční období. Vyrazte ven s kamarády a postavte sněhuláka, dělejte ve sněhu andělíčky nebo předvádějte parádní triky na kluzišti. Oblékněte se do pršipláště a zablbněte si v jarních přeháňkách nebo prozkoumejte přírodu a získávejte odznaky jako skauti. Oblékněte své Simíky do nových plavek, aby se mohli zchladit u zavlažovačů nebo si zablbli v dětském bazénku. Na podzim stáčejte med, hrajte si v listí nebo s dětmi vyrábějte sváteční dekorace.

  • Slavte svátky – Vyzdobte si to doma a pozvěte Simíky, abyste společně oslavili sváteční tradice. Slavnostně přivítejte nový rok, užijte si romantickou schůzku při Dni lásky a sezvěte celou rodinu na štědrou oslavu sklizně. Sledujte, jak Simíci odpočítávají dny do Vánoc, kdy se rozdávají dárky, rozvěšují dekorace a na návštěvu chodí Vánoční dědeček. Také si můžete vytvořit své vlastní svátky a rozhodnout se, jak je Simíci budou slavit.

  • Pěstujte svou zahradnickou kariéru – Vytvářejte nádherné kytice a objevujte novinky v zahradnické kariéře. Simíci, kteří v sobě objeví talent pro pěstitelství, se mohou věnovat aranžování květin a jejich rozvážení po městě. Vědečtěji založení Simíci se mohou věnovat botanice, což jim umožní analyzovat rostliny, psát vědecká pojednání a získávat věhlas, který jim pomůže dosáhnout na granty. Rozvíjejte nadání svých Simíků a zpřístupněte si nové dovednosti, úbory a užitečné předměty.

Systémové požadavky

    Minimální:
    • Vyžaduje 64bitový procesor a operační systém
    • OS *: 64 Bit Required. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, or Windows 10
    • Procesor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ or equivalent (For computers using built-in graphics chipsets, the game requires 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 or equivalent)
    • Paměť: 4 GB RAM
    • Grafická karta: 128 MB of Video RAM and support for Pixel Shader 3.0. Supported Video Cards: NVIDIA GeForce 6600 or better, ATI Radeon X1300 or better, Intel GMA X4500 or better.
    • DirectX: Verze 9.0c
    • Připojení: Širokopásmové připojení k internetu
    • Pevný disk: 3 GB volného místa
    • Dodatečné poznámky: At least 3 GB of free space (15 GB if installing with The Sims™ 4) with at least 1 GB additional space for custom content and saved games
    Doporučené:
    • Vyžaduje 64bitový procesor a operační systém
    • OS *: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1, or 10
    • Procesor: Intel core i5 or faster, AMD Athlon X4
    • Paměť: 4 GB RAM
    • Grafická karta: NVIDIA GTX 650 or better
    • DirectX: Verze 9.0c
    • Pevný disk: 18 GB volného místa
* Od 1. ledna 2024 podporuje klient služby Steam pouze systém Windows 10 a novější.

Další DLC pro tuto hru

The Sims 4 EA – další hry

Co říkají kurátoři

16 kurátorů zrecenzovalo tento produkt. Kliknutím zde si prohlédnete jejich recenze.

Uživatelské recenze

Druh verdiktu


Druh nabytí


Jazyk


Časové rozmezí
Pro zobrazení recenzí z daného časového rozmezí jej tažením vyberte v grafu výše nebo přímo klikněte na určitý sloupec.

Zobrazit graf



Odehraný čas
Filtrovat recenze dle odehraného času uživatelů v době psaní recenze:


Žádné minimumŽádné maximum
Zobrazit jako: 
Zobrazit graf
 
Skrýt graf
 
Filtry
Nesouvisející recenze jsou vyloučeny
Odehraný čas:
Načítání recenzí...